0
Your Cart

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Realisatie complete tuinaanleg door Berkeltuin.nl uit Zuid Holland Realisatie Composiet vlondertuin

 

Tuinaanleg en tuinrenovatie verzorgt door ons tegelcentrum

Tuinaanleg van een mooie nieuwbouw tuin of een tuinrenovatie van bestaande tuin, alles is mogelijk en te realiseren door Berkeltuin.

 

Realisatie voortuin, Winnaar Groei en Bloei 2014 !!

Wij realiseren mooie tuinen van af een ruwe schets op

Realisatie voor en achtertuin met niveauverschil door Berkeltuin.nl uit Zuid Hollandpapier of met een compleet tuinontwerp, lichtplan of beplantingsplan op schaal (startkosten vanaf €485,00) maar u kunt natuurlijk ook zelf uw eigen tuin ontwerpen via ons gratis 3D online tuinontwerp programma.

 

Het aanleggen van tuinen doen wij in de regio Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Den haag, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Pijnacker, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek ( Lansingerland )

 

Realisatie voortuin en oprit, Winnaar Groei en Bloei 2013 !!

Bij Tegelcentrum Berkeltuin presenteren wij de meest recente Natuursteen, Keramische tegels, Sierbestrating, Tuinhuis en blokhut, Kunstgras en Sierhekwerk van dit moment voor uw tuin.

Realisatie natuursteen plavuizen en een HH pergola

Tuinrenovatie

Is de zandbak of schommel nog steeds aanwezig in uw tuin, terwijl de kinderen al bijna het huis uit zijn? Dan is het de hoogste tijd om uw tuin te renoveren. Met een tuinrenovatie kunt u de basis van uw huidige tuin behouden, maar uw tuin er toch weer als nieuw uit laten zien.

Iedere tuin is anders, of het nu om een tuinrenovatie gaat met bestaande materialen of om een nieuw ontwerp met nieuwe materialen of een combinatie hiervan, bijna alles is mogelijk.

In onze showtuin presenteren wij de meest recente producten van dit moment voor uw tuin.

Realisatie natuursteen Tuinkamer  Realisatie Graniet, composiet en beschoeiing

Kom eens een kijkje nemen en doe zo nieuwe ideeën op !

 

Tegelcentrum Berkeltuin