0
Your Cart

Onze Pelletkachels in Zuid Holland

Januspellet   Julia 8 Pelletkachel

 

Onze Pelletkachels komen uit een nieuwe generatie kachels die u goedkoop en comfortabel door de winter heen helpen.

 

Pelletkachels leveren wij van o.a. Italfuoco “Italiaans vuur“, Artel, Castelmonte en de JAnuspellet. Bij Berkeltuin staan showmodellen opgesteld van de merken Italfuoco en Artel waarvan er 3 brandend te zien zijn. Ook de Janus Pelletkachel staat brandend opgesteld met zijn design Pellet-kit.

 

Milano 8 Tegelcentrum Berkeltuin.nl voor mooie en goedkope Pelletkachels in Zuid HollandDeze biokachels van Italfuoco en Artel… met die heerlijke warme sfeer, van mooi Italiaans design, zijn van excellente kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en goedkoop in onderhoud. Bovendien ontvangt u 2 jaar garantie op de gehele serie pelletkachels. Een Nederlandse handleiding en onderhoud-instructie in PDF zit standaard bij elke geleverde kachel.  

Met een pelletkachel kunt u al snel 30% of meer op uw gasrekening besparen. Leuk voor uw portemonnee! Bovendien is een pelletkachel CO2-neutraal en dus milieuvriendelijk.Pelletkachels Rotterdam, Zuid Holland van Tegelcentrum Berkeltuin.nl                                                                                           

De installatie van een pelletkachel kan vaak op een bestaand schoorsteenkanaal of via een horizontaal gat in de buitenmuur geïnstalleerd worden.

Een cv-pelletkachel- of ketel kan aangesloten worden op een bestaande of geheel nieuwe cv-installatie.

Pelletkachels zijn verschillend qua model, kleur, grootte en vermogen en daardoor geschikt voor allerlei ruimtes, van woonhuizen tot boerderijen. Bovendien zijn veel modellen standaard uitgevoerd met afstandbediening.

 

JAnus pellet: de eerste pelletkachel met Nederlands design

 

JAnuspelletJanco de Jong uit Friesland introduceert de eerste pelletkachel met een design van Nederlandse bodem. De kachel wordt geproduceerd in samenwerking met de bekende Italiaanse pelletkachelfabrikant Palazzetti. Die firma levert het geavanceerde binnenwerk met alle technologie die erbij hoort, Janco de Jong zorgt voor de ommanteling in de typische eigen stijl, en zorgt voor de assemblage en verkoop.

De historie van Janco de Jong BV begint in 1981 met het ontwerp van de JAnus houtkachel, een kachel die grote naam en faam heeft verworven. Dankzij de grote aandacht voor innovatie binnen het bedrijf is het niet bij de JAnus gebleven. In de loop van de tijd zijn er meerdere typen kachels ontwikkeld, en worden diverse accessoires en designproducten voor in de tuin aangeboden.

DJanus Pelletkachel van Berkeltuine duurzame JAnus pelletkachel

Voor Janco de Jong is de JAnus pellet een logische aanvulling op het assortiment. Al jarenlang is het bedrijf voorloper op het gebied van duurzaamheid, zeker sinds de introductie van de JAcobus een aantal jaren geleden. Op die kachel kreeg het bedrijf een octrooi. De JAcobus voldoet ruim aan de uitstootnormen die voor houtkachels in Europa gelden. Voor de nieuwe JAnus pelletkachel geldt dit ook.Januspellet muurdoorvoer

De voordelen van de JAnus pellet op een rij:

  • laag brandstofgebruik, efficiënte verbranding door modulerende werking
  • schone verbranding (dus duurzaam)
  • groot gebruiksgemak, optioneel afstandsbediening mogelijk
  • volledig geautomatiseerd: kachel start zelf op en vult zelf bij
  • echt bewegend vuur (gevarieerder dan bij een gaskachel)
  • alleen gevelafvoer nodig, dus geschikt voor elk type woning, externe luchttoevoer optioneel
  • thermostaat geregeld
  • laag stroomverbruik
  • schone ruit

Installatie en onderhoud

Wij kunnen de pelletkachel bij u thuis bezorgen en desgewenst de complete installatie en het onderhoud na de nodige branduren verzorgen. Uiteraard leveren wij de bijbehorende pellets in hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het gebruik van een goede kwaliteit pellets voorkomt problemen met uw kachel en laat nagenoeg geen as achter na het branden.(ca. 0,5%)

 

Pelletkachels van Tegelcentrum Berkeltuin.be uit Lansingerland, Zuid Holland

 

 

Pelletkachel Curva van Tegelcentrum Berkeltuin.nl uit Lansingerland, Zuid HollandU kunt een goed en gedegen advies van ons verwachten. Van groot belang is waar uw voorkeur naar uitgaat. Dat hangt voornamelijk af van uw beleving bij de aanschaf van een pelletkachel. Wilt u uw gasverbruik omlaag brengen? Een gezellige vlam in uw woonruimte? Een behaaglijk type warmte? Of af van het gesjouw met hout voor in uw houtkachel?  Wilt u uw gaskachel vervangen?  Heeft u al jarenlang een lege schoorsteenmantel in uw kamer? Een cv pelletketel?

 

Pelletkachels van Tegelcentrum Berkeltuin.nl

 

 

 

 

U bent van harte welkom in onze winkel, zodat u alvast kunt genieten van de warmte en de sfeer die onze pelletkachels uitstralen. Wij adviseren u graag tijdens uw zoektocht naar de kachel die het beste bij u past. Wij plaatsen in heel Zuid Holland. Onze kachels branden in Langsingerland maar ook in Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Den Haag, Rotterdam, Schiedam en ga zo maar door.

 

Pelletkachel Zuid Holland

Pelletkachels antiek

 

Janus Pelletkachel

 

 

 

Tegelcentrum Berkeltuin verkoopt ook Natuursteen tuintegels in Zuid Holland