0
Your Cart

Kunstgras

kunstgras

Heeft u ook zo’n hekel om elke week weer opnieuw uw gras te onderhouden?

 

Wij bieden u de kans om te voelen en te genieten van de aanblik van een natuurlijk Kunstgras – landschap, met garantie voor een heerlijke speelomgeving.

 

Kunstgras bieden wij in verschillende grassoorten aan voor de meest uiteenlopende toepassingen voor huis en tuin. En wist u dat alle grassoorten “non-infill” zijn? Dit betekent dat u niet een paar keer per jaar het gras moet invegen met zand of rubber korrels. U kunt het gras op een eenvoudige manier zelf (laten) plaatsen. Dit makkelijke gras past in zowel klassieke als moderne tuinen.

 

Kunstgras Berkeltuin     Berkeltuin Kunstgras     Kunstgras Tegelcentrum Berkeltuin

Design gras Berkeltuin     Kunstgras Design van Berkeltuin     Kunstgras van Tegelcentrum Berkeltuin.nl

 

Instructie voorbeelden Kunstgrassen!

 

 

 

Tip: Verander uw balkon eenvoudig om in een sfeervolle ruimte met dit gras. Uw balkon ziet er trendy uit met zo’n mooie kunstgrasmat. Ons gras is de ideale groene bodembedekking waar u jaren plezier aan kunt beleven. Door dit mooie gras op uw dakterras te gebruiken creëert u een groene oase op hoogte. De natuurlijke uitstraling zorgt voor veel sfeer en stijl. Kunstgras op een terras of balkon kunt u combineren met iedere stijl of dit nu modern of klassiek is kunstgras pas overal een geeft een natuurlijke uitstraling.

 

 
Tegelcentrum Berkeltuin.com