0
Your Cart

Natuursteen muurstrips

                                                                                                                                                                                                                                                  

Muurstrips Berkel en Rodenrijs       

Natuursteen muurstrips zijn steenstrips van echte natuursteen. Afhankelijk van het materiaal, geschikt voor binnen en buiten.

Geschikt als natuurstenen gevelbekleding. Steenstrips kunnen toegepast worden in de badkamer, keuken, slaapkamer of veranda en overkapping.

Stonepanels Rotterdam Zuid Holland

 

Onze natuursteen muurstrips zijn dunne steenstrips, enkele soorten uitgezonderd. De dunne steenstrips laten zich eenvoudig verwerken. De ongelijkheid in dikte van de steentjes zorgt er voor dat de wand een speels reliëf vertoont. Het 3D-effect geeft sfeer aan de muur. Natuursteenstrips zijn gemaakt van leisteen, graniet, kwartsiet, zandsteen, kalksteen, of travertin. Alle steenpanelen bestaan uit steentjes van verschillende lengte en breedte-afmetingen ( vari-formaat ). Samen vormen zij een Z-vormig steenpaneel. Door de Z-vorm, is de overgang tussen de steenpanelen niet opvallend en natuurlijk. Muurstrips worden toegepast in woning, kantoor, winkel en horeca.

Natuursteenstrips Zuid Holland

We zien het ook terug als mooie originele en bijzondere wandbekleding voor de woonkamer. Natuursteen muurstrips zijn sierstrips waarmee u de look verkrijgt van een pure natuurstenen muur.

Steeds meer mensen kiezen voor decoratieve stenen wanden of muren in huis of in de tuin. Deze decoratieve strips zijn zelf te plakken en te verwerken op iedere muur.

Natuursteen muurstrips worden soms ook wel plakstenen, plakstrips of sierstrips genoemd, zo heeft iedereen zijn benaming voor deze muurbekleding.

Natuursteen muurstrips Zuid Holland

Stone panels

Stone panels zijn stroken natuursteen van ongelijke maatvoering die verlijmd zijn aan elkaar.  Veelal hebben de stone panels een afmeting van 60 x 15 cm en een dikte die variabel is van 1 tot soms wel 4 cm

Deze passen met een Z-verbinding in elkaar en hebben als doel een wand te bekleden. Hierdoor wordt er een robuuste uitstraling gecreëerd.

Daar de stone panels zo grof zijn is het onmogelijk deze te voegen en kunnen deze niet worden geplaatst in natte gedeeltes van een doucheruimte. Bij de wastafel is uiteraard geen probleem.

Deze stone panels worden ook veel buiten geplaatst en dienen dan aan de bovenzijde van de muur te worden afgedekt zodat er geen water achter de stonepanels kan komen.

Muurstrips 3d natuursteen    Natuursteen gevelbekleding Zuid-Holland    Stonepanels Zuid Holland

Nieuw zijn de bijpassende hoekstukken zodat een buitenhoek gerealiseerd kan worden.

De stone panels zijn er in verschillende soorten natuursteen met elk haar eigen eigenschappen, kleuren uitstraling zoals de foto’s laten zien.

Tegelcentrum Berkeltuin in Zuid-Holland heeft in de showtuin en in de showroom een aantal wanden bekleed met deze natuursteen muurstrips zodat u een goede sfeer impressie krijgt.

 

Ook voor het aanbrengen van de natuursteen muurstrips / stonepanels kunt u bij ons terecht.

Natuursteen muurstrips ZoetermeerStonepanels van Berkeltuin.nl uit Zuid-Holland

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegelcentrum Berkeltuin