0
Your Cart

Terrastegels – Sierbestrating – Klinkers

Terrastegels, tuintegels, buitentegels Stenen, Klinkers Tegels, Tuinaanleg, terrastegels, Natuursteen Terrastegels

Terrastegels, Sierbestrating, Stenen en Klinkers

Terrastegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw terras. Het is dus belangrijk dat deze tegels met zorg worden uitgekozen. Onze terrastegels zorgen er voor dat het terras dé plek wordt waar u zich thuis voelt en waar u tijdens de mooie dagen van het jaar uw tijd door kunt brengen.

Realisatie voortuin en oprit, Winnaar Groei en Bloei 2013 !!

Terrastegels, voor ieder wat wils

Deze buitentegels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, afmetingen en kleuren. Wij proberen rekening te houden met iedere tuinstijl en prijsklasse, hierdoor hebben wij mooie sierbestrating voor iedereen. Tuintegels met een nostalgische uitstraling, terrastegels volgens de laatste trends, u vindt het bij Berkeltuin.nl.

Gecoate tegels zijn de trend van deze tijd. Grote formaten tegels in frisse kleuren geven een frisse ruimtelijke uitstraling. De keuze in formaten en kleuren is enorm, zodat een persoonlijke stempel drukken op een tuin haast vanzelf gaat.

En met een combinatie van verschillende kleuren wordt vaak het mooiste resultaat bereikt. Zelfs in een kleine tuin -of misschien juist daar- zijn tegels erg mooi en functioneel. Uw terras krijgt een mooi glad oppervlak met weinig ruimte voor onkruid. Een diagonaal bestraat terras in lichte tinten geeft een zee van ruimte.

Realisatie voor en achtertuin, Luxe tegels met matte coating

Luxe tegels met coating, duurzaam & onderhoudsvriendelijk

De luxe gecoate tegels behoren tot de topcategorie van onze collectie terrastegels. Luxe tegels zijn sterk en voorzien van een duurzame coating. Dankzij de sterke kleurvastheid kunt u ook na verloop van tijd blijven genieten van de prachtige kleuren van deze tuintegels. deze is onderscheidend en van hoge kwaliteit. Deze buitentegels zijn vorstbestending, worden niet snel vuil en onderhoudsarm. De Luxe tuintegels zijn uitermate geschikt voor het leggen van een terras- of dakterras.

Klinkers en stenenStenen en Klinkers

De oprit en het terras zijn belangrijke sfeerbepalers van uw woning. Stenen en klinkers zijn in veel verschillende formaten en kleuren te leveren zodat er een heel persoonlijke uitstraling aan een huis of tuin kan worden gegeven.

 

Aanleg oprit met een betonsteen 15x20x6 antraciet

 

Stenen en klinkers bestaan uit alle producten die origineel worden gemaakt op een steenpers. Er zitten producten tussen die er uitzien als een tegel, maar toch echt plat worden geproduceerd op de steenpers. Ook ‘klinker’ is een naam die meer in de volksmond gebruikt wordt, want officieel spreken we wellicht eerder van een straatbaksteen. Omdat onze betonklinker (de naam zegt het al) van beton wordt gemaakt, noemen wij hem ‘betonklinker’. Maar of we alle producten in deze categorie nou stenen of tegels, bakstenen of klinkers noemen; uw tuin wordt een fijne plek om uw vrije tijd in door te brengen met al deze prachtproducten.

Gebakken stenen

Een straatbaksteen is het type steen dat gebruikt wordt als bestrating in de wegenbouw vanwege zijn hardheid. Maar ook particulieren kiezen weer vaker voor straatbakstenen om hun oprit of tuin mee te bestraten. De reden is vrij eenvoudig; straatbakstenen zijn ontzettend hard en gaan lang mee. Bovendien lenen straatbakstenen zich eenvoudig voor hergebruik.

Gebakken Klinkers - Sierbestrating

De steen wordt in de volksmond ook wel klinker genoemd. Deze benaming komt voor uit de heldere klank die klinkt wanneer je twee bakstenen tegen elkaar slaat. Een baksteen bestaat vrijwel alleen uit klei en kan in Nederland en België dus uitstekend geproduceerd worden.

Straatbakstenen: kleuren & maten

Wij leveren de straatbakstenen in veel verschillende kleuren (bruin,  rood, paars, geel, grijs, antraciet of een combinatie van kleuren) en  formaten. De meest bekende formaten zijn de zogenaamde waalformaten,  rijnformaten of dikformaten. Uiteraard vindt u deze ook terug in ons  assortiment.

 

Gebakken waalformaten

 

Pelletkachels, Natuursteen, Keramische tuintegels, Natuursteen Tuintegels, Tuinaanleg, Grondwerk, Tuinhuis, Blokhut, Natuursteenstrips, Natuursteen muurstrips, Natuursteen brievenbus, Graafmachine verhuur, Berkeltuin,